Räväkkä bikinikissa ”ratsasti” Lady Gagalla – kuumempi kuin laulaja?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga nähtiin äskettäin nettivideolla, jossa hän oksensi yllättäen kesken keikkansa Barcelonassa. Viime viikolla kohuttu laulajatähti joutui ongelmiin taannoisen rahankeräyksen johdosta, koska rahoja ei koskaan lahjoitettu.

Eilen Lady Gaga kuvattiin esiintymässä Puerto Ricon San Juanissa, jossa hän keikisteli tuttuun tapaansa myös moottoripyörän päällä. Kyseisessä osiossa huomion kuitenkin varasti poptähden kanssa ajopelin päällä keikistellyt bikinikaunotar.

Lady Gagan suunnittelemia rannekoruja myytiin taannoin sillä verukkeella, että niiden tuotto menisi kokonaisuudessaan Japanin maanjäristyksen uhreille. Oikeusjutun mukaan Lady Gaga yhdessä levy-yhtiö Universal Musicin ja muiden osanottajien kanssa veivät kuitenkin osan tuotoista ”muihin kuluihin”. Michiganilainen tuomioistuin määräsi Lady Gagan ja seitsemän muuta vastaajaa maksamaan jättisummia hyväntekeväisyyteen. Lady Gagan osuus korvaussummasta on 107.500 dollaria, jonka hän joutuu maksamaan tsunamin uhreja auttavalle järjestölle.