Adrianne Curry paljastavassa asussa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -televisiosarjan vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry tunnetaan erityisesti rohkeista poseerauksistaan niin lehdissä kuin verkossakin. Nörtiksi tunnustautuva Adrianne julkaisee usein näyttäviä kuvia Twitter-blogissaan.

29-vuotias neitokainen osallistui vastikään Playboy-kartanossa järjestettyihin Halloween-juhliin varsin paljastavassa asussa. Adrianne pukeutui Fifth Element -elokuvan Leeloo-naishahmon asuun, joka koostuu valkoisista strategiset paikat peittävistä kankaan kaistaleista. Mallikaunotar julkaisi maistiaisia asustaan Twitter-bloginsa välityksellä.

Kuvissa Curry esittelee vähäpukeista vartaloaan muun muassa sängyn päällä maatessaan. Rietas asukokonaisuus onkin tarkoitettu mallin vartalolle, sillä Leeloo-hahmoa esitti kulttielokuvassa alunperin supermalli Milla Jovovich.

Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne elää avoimesti biseksuaalina. Hän oli naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa viiden vuoden ajan.