Vanessan pikkusiskolla odottamattoman antava kaula-aukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn huippusuosittujen High School Musical -teinielokuvien myötä suursuosioon aikanaan noussut 23-vuotias Vanessa Hudgens on ollut viime aikoina otsikoissa rohkeiden kuviensa merkeissä. Hänet nähdään paparazzikuvissa usein pikkusiskonsa Stellan kanssa.

Nyt Vanessa Hudgens on julkaissut kotisivuillaan kuvia, joissa hän poseeraa Stella-siskonsa kanssa Halloween-asuissa. Neitokaisen mukaan sisarukset halusivat esittää vampyyrikaunottaria juhlapäivänä ja heidän asunsa ovatkin sen mukaiset. Eräässä otoksessa Stellalla on yllään tumma korsetti, jonka kaula-aukko on hyvin avonainen.

– Päätimme Stellan kanssa pukeutua vampyyreiksi Halloweenin kunniaksi, Vanessa Hudgens kirjoitti kotisivuillaan.

Nykyään Vanessa Hudgens seurustelee 20-vuotiaan näyttelijän Austin Butlerin kanssa. Äskettäin Vanessa sai kuvattua elokuvan Spring Breakers. Viime syksynä näyttelijä-laulaja kiinnitettiin Frozen Ground -murhaelokuvaan, jossa hän näyttelee sarjamurhaajan uhria. Neitokainen nähdään valkokankaalla myös elokuvissa Gimme Shelter ja Journey 2: The Mysterious Island. Taannoin Vanessa poseerasi Candie’s-vaatemalliston mainoskuvissa pienessä hameessa ja bikineissä.