Victorian enkelin vartalo tunkeutuu miesten päiväuniin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Eteläafrikkalainen mallikaunotar Candice Swanepoel on noussut yhdeksi kuumimmista huippumalleista. Victoria’s Secret -alusvaatemalli joutui taannoin anoreksiahuhujen kohteeksi hänen langanlaihan olemuksensa vuoksi.

Nyt 23-vuotias Candice Swanepoel nähdään Victoria’s Secret -merkin alusvaatekampanjan kuvissa seksikkäissä pitsipöksyissä ja rintaliiveissä. Blondin yllä nähdään muun muassa huntu ja valkoinen alusasu-kokonaisuus sukkanauhoja unohtamatta.

Otoksissa neitokainen poseeraa tiukoissa korseteissa, jotka imartelevat Candicen muotoja. Vähäpukeinen ”morsian” saa monen mieskatsojan sukat pyörimään näyttävällä ulkonäöllään.

Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.