BB-Tomi halutaan ulos talosta: ”Ässä hihassa”

Big Brother · Neea Jokinen

Kuluneen Big Brother -tuotantokauden aikana 24/7-palvelun käyttäjät ovat saaneet seurata livenä, kun asukkaat antavat toisilleen nimeämispisteitä päiväkirjahuoneessa. Tänään muun muassa BB-Jouko ja BB-Jonna A kertoivat nimeämispisteensä Isoveljelle.

BB-Jouko tuskaili hetken päiväkirjahuoneessa ja näytti miettivän tarkkaan, kenelle hän antaa nimeämispisteensä. Pitkän hiljaisuuden jälkeen hän kertoi antavansa kaksi pistettä BB-Tomille, koska nuorukainen yrittää ”pelata” itsensä finaaliin.

– Tomin kanssa ollaan erilaisia tyyppejä ja meillä on erilaiset kiinnostuksen kohteet. Joskus sen laulaminen ärsyttää, eikä se anna aina kaikkien nukkua. Pitää välillä liikaa ääntä, Jouko perusteli.

– Tomi on myös sanonut, ettei se aio antaa nimeämispisteitä kenellekään talon alkuperäiselle miesasukkaalle. Se haluaa pysyä sopimuksessa. Itse en ole mitään kenenkään kanssa sopinut. Oon ihan yksin täällä, enkä halua pelata ketään porukalla ulos. Teen itse omat pisteenantoni, Jouko jatkoi.

BB-Jonna A kutsuttiin pian Joukon jälkeen päiväkirjahuoneeseen. Neitokaisen perustelujen mukaan hän näyttää olevan samaa mieltä Joukon kanssa Tomin käyttäytymisestä ja pelitaktiikasta.

– Tomi on ainut tyyppi, joka yrittää pelata tätä peliä täällä. Tomi luulee olevansa finaaliviikolla, se jotenkin olettaa sen automaattisesti. Sillä on kyllä joku ässä hihassa. Mulla menee siihen aika usein hermo. Se on patalaiska ihminen, en oo ikinä nähnyt sitä imurin varressa. Ajattelee vaan omaa napaansa, Jonna A selitti.

– Tällä viikolla olen huomannut, että se yrittää olla kovempi äijä kuin mitä se on. Mun mielestä on väärin, että tollaiset siivellä elijät pääsee täällä jatkoon. Tomi ei osaa perusaskareita, vaan sitä pitää kädestä pitäen auttaa, Jonna A jatkoi.