Treenimotivaatio hukassa? Tältä näyttää halutun supermallin vatsa nykyisin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Eteläafrikkalainen mallikaunotar Candice Swanepoel on noussut yhdeksi kuumimmista huippumalleista. Victoria’s Secret -alusvaatemalli joutui taannoin anoreksiahuhujen kohteeksi hänen langanlaihan olemuksensa vuoksi.

Nyt Candice Swanepoel on julkaissut verkossa otoksen, jossa hän esittelee tiukan kuntokuurinsa tulosta. Nainen on viettänyt viime viikkoina paljon aikaa kuntosalilla, sillä hän halusi treenata vartalonsa huippukuntoon Victoria’s Secret -muotinäytöstä varten.

Kuva: Twitter

Supermallin kuntosaliohjelma näyttääkin tuottaneen tulosta, sillä neitokaisen vatsa on kadehdittavan timmissä kunnossa. Täydellisyyttä hipova pyykkilautavatsa voi saada monelle kuvan katsojalla uuden motivaatioruiskeen kuntosaliharjoitteluun.

Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.