Romer Willis kuherteli bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Entisen Hollywood-avioparin Bruce Willisin ja Demi Mooren vanhin tytär, 24-vuotias Rumer Willis, on saanut viime vuosina jalansijaa näyttelijänä. Neitokainen nähtiin vuonna 2009 huippusuositussa 90210-nuortensarjassa kymmenen jakson ajan.

Nyt Rumer Willis nähdään tuoreimmissa paparazzikuvissa kuhertelemassa poikaystävänsä Jayson Blairin kanssa Miamissa. Rakastuneen oloinen pariskunta ei antanut valokuvaajien läsnäolon häiritä, sillä he nautiskelivat vedestä ja auringosta käsi kädessä. Rumer rentoutui rantapäivänään myös lukemalla Fifty Shades -erotiikkakirjaa.

Rumer Willis on esiintynyt jo lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hän teki debyyttinsä valkokankaalla Demi Mooren rinnalla elokuvassa Now and Then. Hän oli mukana myös elokuvassa Striptease, The Whole Nine Yards ja Hostage. Rumer Willis tekee tällä hetkellä yhteistyötä Badgley Mischka -vaatemerkin kanssa. Neitokaisella on kolme siskoa, Scout, Tallulah ja Mabel Ray.