Huippumalli kylvyssä – julkaisi härskin kuvan netissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -televisiosarjan vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry tunnetaan erityisesti rohkeista poseerauksistaan niin lehdissä kuin verkossakin. Nörtiksi tunnustautuva Adrianne julkaisee usein näyttäviä kuvia Twitter-blogissaan.

29-vuotias neitokainen osallistui vastikään Playboy-kartanossa järjestettyihin Halloween-juhliin varsin paljastavassa asussa. Nyt Adrianne on kuitenkin julkaissut Twitter-kuvan omasta kylpyhetkestään. Härskissä otoksessa mallikaunotar makaa ammeessa, ja hänen intiimipaikkojaan peittää kuvassa vain pesusieni.

Kuva: Twitter

Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne elää avoimesti biseksuaalina. Hän oli naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa viiden vuoden ajan.