Mikä takapuoli! Seksikkäin futisfani keikisteli puolialastomana kaupungilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaiskaunotar Claudia Romani lukeutuu kuluneen vuoden kuumimpiin mallitulokkaisiin, sillä neitokainen on jättänyt saapasmaan ja suunnannut Yhdysvaltoihin. Siellä paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä, eikä kuvausaiheista ole ollut puutetta.

30-vuotias mallikaunotar Claudia Romani sai jalkapallon MM-kisojen aikaan lempinimen Seksikkäin futisfani, ja taannoin hän kannusti Barack Obamaa vaaleissa kirjoittamalla bikineihinsä Obaman nimen. Nyt Claudia on esitellyt yllättäen takapuoltaan Miami Beachin keskustassa.

Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.