Jared Leto palaa näyttelijäksi – miljoonat naiset huokaavat helpotuksesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä-laulaja Jared Leto on monille tuttu elokuviensa lisäksi myös 30 Seconds To Mars -yhtyeestä, joka käväisi pari vuotta sitten konsertoimassa myös Suomessa. Tähti on pitänyt yli kolmen vuoden tauon näyttelemisestä, mutta nyt hänen uutisoidaan palaavan viimein valkokankaalle.

Jared Leto on nimittäin kiinnitetty The Dallas Buyer’s Club -elokuvaan, jonka ohjaajana toimii Jean-Marc Vallee. Näyttelijäkomistus esittää elokuvassa HIV-positiivisen ristiinpukeutujan roolia. Elokuvassa nähdään myös Hollywood-kaunotar Jennifer Garner ja suosikkinäyttelijä Matthew McConaughey. Draamateoksen kerrotaan saaneen inspiraationsa tositapahtumista, Contact Music -sivusto uutisoi.

Jared Leto toimii näyttelijänä, ohjaajana, tuottajana ja muusikkona. Hänet on nähty muun muassa elokuvissa American Psycho, Highway, Lord of War, Lonely Heart, Chapter 27 ja Mr. Nobody. Mies perusti vuonna 1998 30 Seconds To Mars -yhtyeen Shannon-veljensä kanssa. Rock-bändin tunnetuimpia kappaleita ovat The Kill, Kings and Queens ja From Yesterday.