Räppäri hurjissa veroveloissa – miljoonien velat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Swizz Beatz asteli taannoin alttarille pitkäaikaisen naisystävänsä poptähti Alicia Keysin kanssa. Pariskunta on viettänyt tämän jälkeen pääasiassa rauhallista perhe-elämää perheenlisäyksen merkeissä.

Nyt räppärin kerrotaan joutuneen ongelmiin verottajan kanssa. Miehellä on jo entisestään kahden miljoonan dollarin verovelat. Tällä erää velkojen kerrotaan nousseen 2,6 miljoonaan dollariin, eli kahteen miljoonaan euroon.

Beatz jätti vuonna 2010 maksamatta 98.000 dollaria, eli 80.600 euroa, veroa. New Yorkin osavaltio haluaakin miehen maksavan velkansa, ja vaatii nyt tältä oikeusteitse rahoja, uutisoi TMZ-sivusto.

Swizz Beatz, oikealta nimeltään Kasseem David Dean, on amerikkalainen hip hop -artisti ja musiikkituottaja. Hän on julkaissut albumit One Man Band Man ja Haute Living. Mies on tuottanut myös monia menestyskappaleita artisteille, kuten Beyoncelle, Cassidylle, Ludacrisille, Whitney Houstonille ja Chris Brownille.