Arianny Celeste silkkaa silmänruokaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

UFC, eli Ultimate Fighting Championship, on amerikkalainen vapaaotteluorganisaatio, joka järjestää kovuudestaan tunnettuja vapaaotteluita. Erittäin fyysisissä otteluissa läsnä ovat myös näyttävät kehätytöt, joista yksi tunnetummista on Arianny Celeste.

Ennenkin näyttävästi esimerkiksi Playboyssa ja FHM-lehdessä poseerannut Arianne Celesty ikuistettiin tällä kertaa Havaijin rannalla niukassa bikiniasussa. Mysteerimiehen kanssa lomaillut 26-vuotias kaunotar näytti otoksissa nauttivan vesileikeistä rakkaansa rinnalla, ja innostuipa pari lopulta suutelemaankin paparazzien nähden.

Playboyn lisäksi Arianny Celeste on poseerannut uransa aikana muun muassa Maxim, FHM ja Sports Illustrated -lehdissä. Hiljattain Arianny joutui ongelmiin virkavallan kanssa, sillä hänet pidätettiin pahoinpitelystä. Pidätyksensä seurauksena Celesteltä, oikealta nimeltään Arianny Lopez, jäi väliin UFC 146 -otteluita. UFC:n puheenjohtaja Dana White seisoo kehätyttönsä takana todeten tämän olevan ”hyvä tyttö ja hyvä lähettiläs UFC:lle”.