Madonna kauhistutti konsertissa – onko tässä enää järkeä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva 54-vuotias Madonna kiertää parhaillaan maailmaa MDNA-kiertueellaan. Konserttikiertueella on nähty jo useita kohauttavia tempauksia. Madonna on muun muassa järkyttänyt katsojia heilumalla ase kädessä esiintymislavalla Coloradossa.

Madonna ei tunnu saavaan yleisön kohahduttamisesta tarpeekseen, ja halusi ilmeisesti viedä shokkitaktiikkansa uudelle tasolle viime maanantaisessa New Yorkin Madison Square Gardenin konsertissa. Laulaja kiipesi pianon päälle ja asettui istumaan soittajan eteen niin, että tämän kasvot olivat Madonnan haarojen välissä.

54-vuotias laulaja myös nähtiin laittamassa kätensä housuihinsa aivan lavan edessä ja kopeloimassa intiimialueitaan. Myöhemmin Madonna esiintyi lavalla aseen kanssa. Tähti nuoli pistoolin piippua ja osoitti aseella tämän jälkeen ohimoaa itkien samalla mikrofoniin. Madonnan 12-vuotias poika nähtiin myös lavalla konsertin aikana, mutta häntä äidin erikoiset temput eivät näyttäneet hetkauttavan.

Madonna on usein otsikoissa kohukonserttiensa lisäksi rakkauselämänsä merkeissä. Madonna viihtyy nykyisin 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin niin ikään 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.