Jersey Shore -kaunottaren muodonmuutos – kovasti on punaista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailman. Neitokainen synnytti äskettäin esikoispoikansa, jonka nimeksi annettiin Lorenzo.

Nyt 24-vuotias Snooki on julkaissut Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän esittelee näyttävää muodonmuutostaan. Aiemmin tummahiuksisena kaunottarena tunnettu realitytähti on nykyään punapää. Räväkkäluonteinen Snooki kertoi hiusoperaation kestäneen yli neljä tuntia.

Kuva: Twitter

Julkkisneitokaisella oli kuitenkin viihdykettä, sillä hän muun muassa siemaili samppanjaa kampaamokäynnin aikana. Naisen mukaan pitkän hiusprosessin takia hän aikoo juoda itsensä humalaan. Verkossa on julkaistu myös video tähden muodonmuutoksesta.

– Hiuksieni värjäyksessä kestää yli neljä tuntia. Olen kännissä, kun kävelen ulos kampaamosta, Snooki kertoo nettivideolla.

MTV-televisiokanava ilmoitti elokuussa lopettavansa suositun Jersey Shore -realitysarjan. Sarjasta tuttu Snooki tekee kuitenkin myös ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta, mutta sittemmin sarja keskittyikin enemmän Snookin raskausaikaan.