Robert Pattinson pelasti koiran varmalta lopettamiselta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät taannoin, kun Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Sittemmin Stewart ja Pattinson saivat sovittua tapauksen ja muuttivat takaisin yhteen.

Nyt vampyyrikomistus on kertonut koiranpelastusoperaatiostaan, joka alkoi louisianalaisessa eläinsuojassa. Mies näki pienen Bear-koiran, ja kuullessaan sen joutuvan lopetettavaksi, hän päätti impulsiivisesti adoptoida eläimen omakseen.

– Bear oli ehkä viisi viikkoa vanha, ja se olisi joutunut pian lopetettavaksi. Pari päivää myöhemmin minun piti mennä takaisin Los Angelesiin ja saimme kyydin yksityiskoneella, kertoi Robert Pattinson Ellen DeGeneresin juontamassa keskusteluohjelmassa.

Pattinsonia huvitti haastattelussa, miten huonossa kunnossa löytynyt koira pääsikin lopulta yksityiskoneen kyydissä Hollywoodiin. Koira ja isäntä oleskelivat pian Four Seasons -luksushotellissa, jossa näyttelijä joutui ruokkimaan nälkäistä eläintä prosciutto-kinkulla. Mies ei nimittäin ollut varautunut uuteen tulokkaaseen, koska oli pelastanut tämän hetken mielijohteesta.

Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin skandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa 24 tunnin sisällä kuvien leviämisen jälkeen ja sai potkut Lumikki ja metsästäjä -elokuvan jatko-osasta.