Tyttö pilaa ”työkseen” muiden valokuvia – sekoilee taustalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Valokuvista löytyy usein odottamattomia yksityiskohtia, jotka voivat saattaa esimerkiksi otoksessa poseeraavat henkilöt naurunalaisiksi. Nyt eräs valokuvaaja on julkaissut verkossa hulvattomia kuvia, joissa hän toteuttaa erästä maailmalla levinnyttä valokuvausilmiötä.

Kelsey Whyte -niminen nainen viettää vapaa-aikansa pilaamalla muiden ihmisten valokuvia ”photobombaamalla” niitä. Photobomb-jekun tekevä henkilö pilaa valokuvan esimerkiksi veikeällä poseerauksellaan kuvattavien ihmisten takana.

Kuvasarjassa nähdään, kuinka Kelsey Whyte poseeraa lukuisissa otoksissa kuvattien ihmisten takana erilaisilla ilmeillä. The Mansion House Party -juhlissa ikuistetuissa kuvissa nainen muun muassa poseeraa erään teiniparin takana häiriintyneen irvokkaasti.