Ohhoh, povipommi Katie Price tuli kaapista!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Katie Price, eli povipommi Jordan, on tullut miljoonille tutuksi kolmossivun tyttönä ja omista realitysarjoistaan. Vähäpukeisuudestaan tunnettu kolmen lapsen äiti yrittää jälleen saada jalansijaa musiikkialalla.

34-vuotias povipommi erosi taannoin poikaystävästään Leandro Pennasta ja joutui pian tämän nettisolvausten kohteeksi. Nyt Katie Price on yllättänyt faninsa uusimmalla ilmoituksellaan. Madame Jojo -yökerhon seksuaalivähemmistöjen bileiltana juhlinut neitokainen tunnusti muille juhlijoille tuntevansa viehtymystä miesten lisäksi myös omaan sukupuoleensa.

– Tiedättekö mitä, jokainen täällä on tänään kuin minä. Olemme biseksuaaleja, minä panen tyttöjä! Olen hetero, mutta soitan sitä vanhaa banjoa, kertoi Katie Price juhlapaikalla Female First -sivuston mukaan.

Katie Price erosi äskettäin on-off-poikaystävästään Leandro Pennasta. Pariskunta ehti myrskyisän suhteensa aikana eroamaan useaan otteeseen. Povipommin kerrotaan jättäneen argentiinalaisen kultansa muun muassa kielimuurin takia. Naisen väitetään kommunikoineen välillä entisen rakkaansa kanssa tulkin avustuksella. Price on ollut naimisissa laulaja Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa.