Komediatähti törmäsi autolla kodittomaan – omaisuus pitkin katua

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Katy Perrystä taannoin eronnut koomikko Russell Brand viihtyi avioeron jälkeen lukuisten naiskaunottarien seurassa. Hiljattain hänen kerrottiin viettäneen aikaa Spice Girls -laulajatar Geri Halliwellin kanssa, mutta suhde oli lyhytkestoinen.

37-vuotias tähti on joutunut viime aikoina useasti ongelmiin törttöilevän ajotyylinsä takia. Tällä kertaa Russell Brand onnistui törmäämään Los Angelesissa Range Rover -autollaan kodittoman miehen kärryihin, jotka olivat täynnä tämän omaisuutta. Tavarat levisivät onnettomuuden seurauksena pitkin katua.

Kuva: Splash

Mokan jälkeen koomikko tuli välittömästi autostaan auttamaan miestä keräämään tavaroitaan. Yhteentörmäyksessä ei tullut TMZ-sivuston mukaan henkilövahinkoja, ja muutaman ystävällisen sanan vaihdettuaan pari erosi toisistaan hyvässä hengessä.

Kuva: Splash

Poplaulaja Katy Perryn ex-aviomiehenäkin tunnettu koomikko ja näyttelijä Russell Brand on lukuisten naisseikkailujensa ohella tullut tunnetuksi viime aikoina erikoisena hyväntekijänä. Hänet on nimittäin nähty tarjoamassa ruokaa kodittomilla kahviloissa ja kotonaan Los Angelesissa.