Huippumallin alastonkuvassa tyttörakkautta – meneekö jo liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -televisiosarjan vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry tunnetaan erityisesti rohkeista poseerauksistaan niin lehdissä kuin verkossakin. Nörtiksi tunnustautuva Adrianne julkaisee usein näyttäviä kuvia Twitter-blogissaan.

29-vuotias neitokainen on nyt julkaissut verkossa sensuelleja otoksia, joissa hänet nähdään alastomana toisen naisen syleilyssä. Biseksuaalina tunnettu huippumalli on eräässä otoksessa muun muassa rinta naisen rintaa vasten, ja pari näyttää myös olevan intiimeissä kuvissa valmiina suudelmiin.

Kuva: Twitter

Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne elää avoimesti biseksuaalina. Hän oli naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa viiden vuoden ajan.