Daniel Craigin valinta seuraavaksi Bond-tytöksi: ”Hän on rivompi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tuoreimmissa James Bond -elokuvissa päätähtenä nähty Daniel Craig tekee Bond-historiaa, sillä hänestä on tulossa pisimpään salaista agenttia valkokankaalla näytellyt tähti ja samalla myös eniten rooleistaan ansainnut Bond.

44-vuotias miestähti nähdään parhaillaan uudessa Skyfall-elokuvassa, joka on osoittautunut suureksi menestykseksi. Nyt Bondia esittävä Craig on nimennyt suosikkinsa seuraavaksi Bond-tytöksi. Mies haluaisi nimittäin poptähti Rihannan näyttelevän tulevaisuudessa kuuluisan agentin rakkauden kohdetta.

Danielilta kysyttiin, kelpuuttaisiko hän mieluummin seksikkääksi vastanäyttelijättärekseen laulajatar Beyoncen vai popsensaatio Rihannan. Craig ei räpäyttänyt silmäänsäkään kertoessaan valintansa.

– Rihanna. Hän on rivompi, kertoi Daniel Craig Globalgrind-sivuston haastattelussa.

Barbadoslainen neitokainen kommentoi välittömästi uutisia Twitter-blogissaan. Hän kertoi olevansa onnellinen siitä, että Craig pitää häntä sopivana Bond-tytön rooliin. Tummaihoinen kaunotar nähtiin äskettäin valkokankaalla Battleship-elokuvassa.

Skyfall on vasta saanut ensi-iltansa maailmalla, mutta tuottajat ovat jo vauhdilla suunnittelemassa seuraavaa James Bond -elokuvaa. Vielä nimeämättömän elokuvan kuvaukset on määrä aloittaa ensi vuoden syksynä, ja ensi-iltaa tähtäillään syksylle 2014. 24. agenttielokuvan juonikuvio on vielä tarkoin varjeltu salaisuus, josta tähän mennessä tietävät vain tuottajat ja päänäyttelijä Daniel Craig.