Nicole Coco Austin kuin animaatiohahmo

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnetaan parhaiten hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta neitokainen on toki tehnyt jo jonkin aikaa myös omaa menestyksekästä uraa. Realitysarjan myötä myös televisiotähdeksi tullut Coco kohahduttaa usein rohkeilla valokuvillaan.

Cocon muotojen tiedetään muistuttavan kurvikkuudessaan animaatiohahmojen liioiteltuja muotoja. Äskettäin neitokainen nähtiinkin supersankariasussa newyorkilaisessa Comic Con -sarjakuvatapahtumassa. Nyt uhkea räppärin vaimo on julkaissut Twitter-kuvan, jossa hänen peränsä onnistuu näyttämään epäluonnollisen muhkealta. Kuvanmuokkauksen ansiosta animaatiovaikutelma korostuu entisestään.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja videoilla. Glamour-malli on saavuttanut fanisuosiota viime aikoina rohkeilla Twitter-kuvilla, joissa Coco nähdään yleensä enemmän tai vähemmän paljastavissa asukokonaisuuksissa. Kaunotar on tähdittänyt vuodesta 2011 lähtien miehensä kanssa Ice Loves Coco -realitysarjaa.