Nunnat osoittivat mieltä rinnat paljaana – kaaos tallentui videolle

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Homoliitot ovat aiheuttaneet pitkään mielipiteitä puolesta ja vastaan. Monet ovat kuitenkin kääntyneet kannattamaan samaan sukupuoleen kuuluvien ihmisten avioliitto-oikeutta.

Nyt ukrainalaiset FEMEN-naisaktivistit järjestivät Pariisissa varsin huomiota herättävän tempauksen homoavioliittojen puolesta. He nimittäin verhoutuivat nunna-asuihin ja riisuivat itsensä yläosattomiin. Kirkollisiksi sisariksi muuntautuneet neidot huusivat kaduilla myös ”Homoihin luotamme”.

Kuva: Vimeo

Verkkovideolta voidaan nähdä, että aktivistien nunnamarssi saa myös myöhemmin väkivaltaisia piirteitä, kun he kävelevät kadulla ihmisten joukossa ja törmäävät muun muassa poliiseihin. Videota ei materiaalinsa takia suositella herkimmille katsojille.

Kuva: Vimeo

KATSO VIDEO TÄSTÄ: