Pormestarin karu päätös: Aikoo elää ruokakupongeilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moni tavallinen kansalainen pitää poliitikkoja epäluotettavina henkilöinä, mutta joskus heidänkin joukostaan voi löytyä todellisia pienen ihmisen ystäviä. Yhdysvalloissa Newarkin kaupungin pormestari Cory Booker ei pelkää laittaa itseään likoon vaikeissakaan tilanteissa.

Äskettäin mies pelasti naapurinsa palavasta talosta. Nyt kyseinen poliitikko joutui Twitter-palvelussa väittelyyn siitä, onko maan hallitus vastuussa koululaisten asiamukaisesta ravinnosta. Kansalaiset esittivät verkossa huolensa perheistä, jotka ovat liian köyhiä ruokkiakseen kunnolla lapsensa.

Booker uskoi heidän tulevan toimeen ruokakupongeilla, minkä jälkeen hän sai vastaansa haasteen niillä elämisestä. Pormestari suostui tähän ja lupasi yrittää elää muutaman viikon ajan pelkillä kupongeilla. Hän aloittaa haasteen kiitospäivän jälkeen, uutisoi ABC News -sivusto.