Steve-O itsestään: ”Puolikuuluisa huumeriippuvainen mieslutka”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jackass-tähti Steve-O tunnetaan hurjapäisistä tempauksistaan ja bilettämisen ympärillä pyörivästä elämäntyylistään. Brittiläissyntyinen miekkonen on muun muassa suomalaisten Extreme Duudsoneiden hyvä ystävä, ja on osallistunut sarjan kuvauksiinkin.

Nyt 38-vuotias miestähti on avautunut Huffington Post -lehden haastattelussa päihdeaddiktiostaan ja omien sisäisten demoniensa voittamisesta. Steve-O kertoi muun muassa, että ennen raitistumistaan hänellä oli kausia, jolloin hän koki hallusinaatioita. Mies kuuli muun muassa ääniä päänsä sisällä.

Äänillä oli rullalautailijalle myös viestinsä, ja ne sanoivat, että hänen pitäisi vastata pahoista teoistaan. Steve-O kertoi kirjoittautuneensa pian vieroitushoitoon ja lopettaneensa samaan aikaan lihansyönnin. Päätöksessä auttoi myös Jackass-tähti Johnny Knoxville, joka puuttui asiaan sarjan kuvausryhmän kanssa.

Työtovereiden pitämän puheen ansiosta Steve ymmärsi hakea apua ongelmiinsa. Sittemmin raitistunut hurjapää kuvaili haastattelussa myös elämänasennettaan, joka inspiroi hänen komiikkaansa. Mies nimittäin näkee elämän ”puoli-kuuluisana huumeriippuvaisena mieslutkana”.