Candice bikineissä mainoskuvauksissa – tältä näytti kulissien takana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secret -alusvaatemerkin tunnetuimpiin mallikaunottariin lukeutuva Candice Swanepoel on yksi maailman kuumimmista supermalleista. Hän joutui taannoin anoreksiahuhujen kohteeksi langanlaihan olemuksensa vuoksi, mutta on sittemmin pyöristynyt hieman.

Nyt Candice Swanepoel on ollut Juicy Couturen mainoskuvauksissa, jotka toteutettiin Hollywoodin maineikkaassa Chateau Marmont -hotellissa. Kyseessä oli mainosspotti nimeltä California Dreaming, ja Candice julkaisi itse Twitterissä kuvia kulissien takaa.

Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.