Candice Swanepoel julkaisi seksikkäät rantalomakuvansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eteläafrikkalainen mallikaunotar Candice Swanepoel on noussut yhdeksi kuumimmista huippumalleista. Victoria’s Secret -alusvaatemalli joutui taannoin anoreksiahuhujen kohteeksi hänen langanlaihan olemuksensa vuoksi.

Nyt Candice Swanepoel on julkaissut verkossa lomakuvansa, joissa neitokainen viettää aikaansa Meksikossa meren rannalla. Otoksissa kaunotar nähdään ystäviensä seurassa bikineissä. Osaan kuvista Candice on vetäissyt mekon ylleen, ja hänet nähdään esimerkiksi soittelemassa paikallisia rumpuja.

Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.