Anne Vyalitsyna ihastutti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi monista venäläissyntyisistä mallikaunottarista on Anne V, eli Anne Vyalitsyna, joka on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä malliuraa. Neitokainen seurusteli taannoin Maroon 5 -yhtyeen keulahahmon Adam Levinen kanssa, mutta pariskunta on sittemmin eronnut.

Nykyisin sinkkuna elävä Anna ei pelkää esitellä uskomatonta vartaloaan, sillä neitokainen on poseerannut usein esimerkiksi paljastavissa alusasukuvauksissa. Nyt 25-vuotias venäläiskaunotar on loksauttanut miesten leuat uimarannalla Miami Beachilla. Hän nautti nimittäin auringosta poikkeuksellisen pienissä bikineissä, joiden yläosa paljasti runsaasti myös neitokaisen povea.

Lääkäriperheen lapsi Anne Vyalitsyna aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana Pietarissa MTV-kanavan mallikilpailussa. Hän voitti kilpailun ja muutti pian Pariisiin ja sieltä New Yorkiin. Sittemmin hän on poseerannut lukuisten muotilehtien kuvissa ja muotimerkkien kampanjoissa. Lisäksi hänet on nähty Alanis Morrissetten Out Is Through -musiikkivideossa. Vuonna 2009 hän juoksi New Yorkin maratonin.