Muistatko Susan Boylen? Tältä hän näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailusta kertaheitolla maailmanlaajuiseksi supertähdeksi noussut skottilaulaja Susan Boyle vetäytyi julkisuudesta hermoromahduksensa jälkeen, mutta nyt hän tekee jälleen paluuta. 51-vuotias Boyle paljasti äskettäin, ettei ole koskaan seurustellut.

Nyt Talent-sensaatio on kuvattu Lontoossa vierailemassa ITV-kanavan studioilla. Boyle oli paikalla kuvaamassa This Morning -aamuohjelman haastattelua.

Susan Boyle teki lokakuussa 2010 historiaa olemalla ainoa naisartisti, jolla oli samanaikaisesti sekä Yhdysvaltojen että Iso-Britannian listasijojen ykköspaikka hallussa. Listasijoitus tapahtui vuoden sisään kahdesti. Aikoinaan yhtyeistä vastaavaan suoritukseen on pystynyt The Beatles vuonna 1969. Boyle kertoikin haaveilevansa yhteistyöstä legendaarisen yhtyeen kanssa.