Justin Bieber raivostui – Ferrari pysäytti liikenteen! Katso video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on joutunut uransa aikana jo useamman kerran ikäviin välikohtauksiin paparazzien kanssa. Poplaulaja onkin tehnyt selväksi, ettei hän juurikaan pidä yli-innokkaista valokuvaajista, jotka seuraavat tähteä kuin hai laivaa.

Viime päivinä Justin Bieber ei ole saanut hetken rauhaa julkisilla paikoilla erokriisinsä aiheuttaman mediamylläkän vuoksi. Paparazzit piirittävät teinitähteä muun muassa tieliikenteessä. Nyt verkossa on julkaistu erään paparazzin ikuistama video, jossa nähdään, kuinka Bieber törttöili Ferrari-urheiluautollaan Los Angelesissa.

Kuva: YouTube

Nettivideolla Justin Bieber ajaa valkoisella menopelillään Los Angelesin tiellä. Videota kuvaava paparazzi pysähtyy autollaan teinitähden vierelle, ja alkaa arvostella laulajan holtitonta ajotyyliä. Bieber päättääkin yhtäkkiä pysäyttää autonsa keskelle tietä vaihtaakseen pari sanaa häntä seuranneen miehen kanssa.

Justin Bieber muun muassa kertoo nettivideolla, että paparazzien tulisi lopettaa hänen jahtaamisensa. Lisäksi teinitähti kysyy paparazzilta hänen työnsä merkityksellisyydestä. Yli minuutin kestänyt tiepysähdys saa takana olevat autoilijat menettämään hermonsa. Eräs nainen nouseekin autostaan, ja käskee Bieberiä jatkamaan matkaansa.