Odotettu komediasarja floppasi rajusti – lopetettiin kuuden jakson jälkeen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijä Brandon Routh tunnetaan parhaiten roolistaan Superman Returns -elokuvassa. Mallinakin aiemmin työskennellyt mies on sittemmin tähdittänyt myös omaa Partners-komediasarjaa. Nyt kyseinen sarja on kuitenkin flopannut pahasti.

Sarjaa odotettiin etukäteen innokkaasti, mutta se ei kuitenkaan onnistunut keräämään tarpeeksi katsojia. Partners-sarja lopetettiin nimittäin katsojapulan vuoksi vain vaivaisen kuuden jakson esittämisen jälkeen. Siinä näyttelivät myös Ruma Betty -sarjan tähti Michael Urie, David Kumholtz ja Sophia Bush.

Will & Grace -televisiosarjan tuotantotiimin kehittämä uusi komediasarja seurasi kahden bisneskumppanin ystävyyttä. Juonellisen jännitteen komedialle loivat ystävysten erilaiset seksuaaliset mieltymykset. Toinen heistä oli nimittäin hetero, toinen homo, uutisoi Hollywood-sivusto.