Mariah Careyn jättipovi varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu poptähti Mariah Carey meni vuonna 2008 naimisiin räppäri Nick Cannonin kanssa vain kuukauden seurustelun jälkeen. Pariskunta sai viime vuonna perheenlisäystä, kun heille syntyivät kaksoset Monroe ja Moroccan.

Perheenlisäyksensä jälkeen Mariah Carey on ollut julkisuudessa lähinnä televisiopestinsä merkeissä. Eilen Mariah kuvattiin esiintymässä New Yorkissa, jossa hän kuvasi Rockefeller Tree -ohjelmaa varten. Neitokaisen esiintymisen päätähdeksi nousi kuitenkin hänen povensa.

Mariah Carey esitteli pian kaksospoikiensa syntymän jälkeen painonpudotuksensa tulosta muun muuassa lukuisissa lehtikuvissa. Poptähti paisui huimasti raskautensa aikana, joten hän halusi laihduttaa nopeasti syntymän jälkeen saadakseen itsevarmuutensa takaisin. Laulajatar onnistuikin pudottamaan yli 13 kiloa.