Murtovaras yllättyi tuomiosta: Vankilan sijaan kotitöihin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ensikertalaiset saavat usein tekemistään rikoksista lievempiä tuomioita. Nyt eräs 18-vuotias brittiteini on tuomittu kahdesta murtovarkaudesta kotitöihin.

Jamie Froom jäi kiinni kahdesta murtovarkaudesta, ja yllättyikin huomattavasti saadessaan vankilatuomion sijaan erilaisen rangaistuksen tekemistään laittomuuksista. Mies nimittäin joutuikin sellin sijaan keskittymään kotitöihin.

– Teet vuoteesi joka päivä, peseydyt ja kunnioitat isääsi ja äitiäsi, sanoi Bristolin oikeusistuimen tuomari David Ticehurst pojalle Female First -sivuston mukaan.

Froom sai myös 120 tuntia yhdyskuntapalvelua, minkä lisäksi hän joutuu osallistumaan puolen vuoden mittaiseen huumevieroitukseen. Tuomari varoitti nuorukaista, että tämä voi joutua vankilaan jos hän epäonnistuu annettujen tehtävien suorittamisessa.