Supermallit yläosattomissa – Naomi ja Kate rinnat paljaana kansikuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläiset mallikaunottaret Naomi Campbell ja Kate Moss kuuluvat mallimaailman ikoneihin. Kyseiset naiset ovat olleet muotiteollisuuden huipulla 1990-luvun alusta lähtien.

Nyt kaksi voimakkainta supermallia yhdisti voimansa Interview-lehden kansikuvaan, jossa neitokaiset nähdään yläosattomissa. Kuvan keskiössä on Naomi, jonka rintavarustus tulee estottomasti esiin kuvassa. Hänen takanaan oleva Kate saa paljaalle vartalolleen suojaa edessään olevalta mallilegendalta.

42-vuotias Naomi tunnetaan tulisieluisena mallikuningattarena, joka on aiheuttanut enemmän kuin kerran kohua julkisuudessa äkkipikaisella käytöksellään. 38-vuotias Kate Moss taas on erikoistunut vuosien saatossa myrskyisiin suhteisiin, joista ei ole päihteiden käyttöä ja sekoilua puuttunut.