Näin söpö kaunotar Emma Stone oli jo kouluaikoina

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Emma Stone joutui äskettäin seksiskandaalin keskiöön, kun tieto hänen vanhasta seksivideostaan levisi julkisuuteen. Kyseinen nauha on tällä hetkellä tähden eksällä, eikä sitä ole vielä julkaistu yleiseen levitykseen.

24-vuotias neitokainen oli teini-iässäänkin varsinainen kaunotar, mikä näkyy hänen vanhasta vuosikirjakuvastaan. Otoksessa vielä Emily Stone -nimellä kulkeva Emma hymyilee säteilevästi polkkatukassaan.

Kuva: Imgur

Emma Stone deittailee nykyään The Amazing Spider-Man -elokuvan vastanäyttelijäänsä Andrew Garfieldiä. Kyseisen pariskunnan lempi leiskahti yhteisissä kuvauksissa, ja sittemmin heidät on nähty monesti punaisella matolla yhteiskuvissa. Stone tähdittää tulevaisuudessa elokuvia Gangster Squad, Movie 43 ja The Croods.