Koirille järjestettiin ökyhäät – hintalappu 10 000 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Innokkaimmat eläintenomistajat saattavat järjestää lemmikeilleen esimerkiksi syntymäpäiväjuhlia, ja jotkut viettävät jopa eläinten häitä. Nyt floridalaiset koiranomistajat ovat järjestäneet lemmikeilleen häät, jotka maksoivat enemmän kuin monien ihmisten hääseremoniat.

70-vuotias Ann Carter ja 67-vuotias Ernie Rubin käyttivät Daily Mirror -lehden mukaan koiriensa Snickersin ja Scruffyn häihin jopa 10.000 dollaria, eli noin 7.750 euroa. Häät järjestettiin floridalaisella golfklubilla, ja juhlissa oli mukana esimerkiksi koiraparin vihkinyt pappi, hääbändi ja avoin baari. Koirien kerrotaan menneen kihloihin viime ystävänpäivänä, jolloin Snickers ”kosi” Scruffyä kristallein koristellulla kaulapannalla.

– Scruffy ja Snickers rakastuivat heti ensinäkemältä. Minä ja Ernie asuimme yhteisessä lomakodissa kuukauden ajan, ja oli selvää, että koirilla oli tunteita toisiaan kohtaan. Päätimme järjestää häät sillä verukkeella, että niistä tulisi hauskat pienet juhlat. Lopulta ne kasvoivat suureksi tapahtumaksi, Ann Carter kertoo.