Psykologit huolissaan: ”Halle Berryn lapsi tarvitsee terapiaa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäkaunotar Halle Berry on taistellut jo pitkään Nahla-tyttärensä huoltajuudesta entisen poikaystävänsä Gabriel Aubryn kanssa. Berry haki vastikään lähestymiskieltoa lapsensa isälle, koska Aubry pahoinpiteli kaunottaren nykyisen kumppanin Olivier Martinezin viikko sitten.

Nyt Los Angelesin arvostetuimmat lapsipsykologit ovat kehottaneet Halle Berryä hakemaan apua hänen nelivuotiaalle tyttärelleen. Psykologit uskovat, että Nahla-tyttö tarvitsee terapiaa perheen sisäisten ongelmien ja huoltajuuskiistan takia. Nahlan kerrotaan muun muassa todistaneen, kuinka hänen isänsä ja isäpuolensa hakkasivat toisiaan.

– Perheen draama on vain kasvanut. Aikuiset huutavat ja kiljuvat toisilleen. Tappeluiden todistaminen voi aiheuttaa lapselle myöhemmin elämässä masennusta ja käyttäytymishäiriöitä. Nahla tarvitsee terapiaa, psykoterapeutti Fran Walfish kertoi Wenn-sivustolle.

Mallikomistus Gabriel Aubryn kerrotaan ajautuneen riitaan ranskalaisen näyttelijän Olivier Martinezin kanssa, kun hän oli viemässä Nahla-tytärtään äitinsä kotiin. Miehet riitelivät tytön huoltajuudesta, ja sanaharkka kärjistyi nyrkkitappeluun. Poliisit pidättivät julkkismallin Halle Berryn kotona. Hänet kiidätettiin sairaalaan muun muassa murtuneiden kylkiluiden ja kasvovammojen takia.

Halle Berry ja Gabriel Aubry ovat riidelleet jälkikasvunsa huoltajuudesta oikeussalissa asti. Näyttelijäkaunotar haluaisi muuttaa Nahla-tyttärensä kanssa Ranskaan, jossa paparazzit eivät saa piirittää julkkiksia ilman heidän lupaansa. Aubry ei ole kuitenkaan suostunut lapsensa äidin pyyntöön. Näyttelijätär alkoi seurustella mallikomistuksen kanssa vuonna 2005, ja he seurustelivat viiden vuoden ajan.