Heidi ulkoilutti silikonejaan – tässä kauneusleikkausten tulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkiskaunotar Heidi Montag tuli alunperin tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta. Sarjan päätyttyä hän on ajautunut vaihteleviin työtehtäviin, ja äskettäin neito esimerkiksi solmi 15.500 dollarin sopimuksen esiintymisestä Crazy Horse III -strippiklubilla.

Nyt kurvikas tähti on ikuistettu Santa Barbarassa sijaitsevalla rannalla. Valkoisiin bikineihin muotonsa ahtanut Heidi poseerasi antaumuksellisesti paparazzeille, jotka ottivat luonnollisesti herkullisesta tilanteesta kaiken irti.

26-vuotiaan uhkean kaunottaren uutisoitiin taannoin kirjoittavan itsestään omaelämäkerran. Kauneusleikkauksistaan tunnettu tähti aikoo paljastaa kirjassaan törkyisiä salaisuuksia myrskyisästä avioliitostaan. Hän aikoo myös paljastaa yksityiskohtia muutaman vuoden takaisesta dramaattisesta ulkonäkömuutoksestaan. Heidi yllätti vuonna 2009 teettämällä itselleen peräti kymmenen plastiikkakirurgista leikkausta yhden päivän aikana. Kaunottaren vartalo ja kasvot kokivatkin varsin radikaalin muodonmuutoksen.