Candice bikinikuvissa – moni mies haluaisi olla tämä karvapallero

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Victoria’s Secret -alusvaatemerkin malli Candice Swanepoel esiintyy jatkuvasti toinen toistaan seksikkäämmissä kuvauksissa. Anorektikoksi väitetty kaunotar onnistui sittemmin saamaan kroppaansa lisää muotoja.

Nyt Candice Swanepoel julkaisi Twitter-blogissaan suloisen otoksen, jossa hän makailee aurinkotuolissa suloisen koiranpentunsa kanssa. Minibikineihin sonnustautunut neito näyttää kuvassa tyytyväiseltä karvaiseen kaveriinsa.

Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.