Candicen Swanepoelin kännykkäkuvat nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Victoria’s Secret -alusvaatemerkin malli Candice Swanepoel esiintyy jatkuvasti toinen toistaan seksikkäämmissä kuvauksissa. Anorektikoksi väitetty kaunotar on saanut vankan ihailijakunnan unelmakroppansa ansiosta.

Nyt 24-vuotias mallineitokainen julkaisi jälleen Twitter-blogissaan houkuttelevia otoksia. Niissä Candice nähdään muun muassa rannalla bikineissä sekä upeassa selästä avonaisessa valkoisessa leningissä. Seurakseen Candice sai kollegansa Erin Heathertonin.

Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.