Duudson-Jukka iski alastomana joogatunnille – katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset Duudsonit kiertävät nykyisin aktiivisesti maailmaa, sillä ne nauttivat nykyisin huippusuosiosta lukuisissa maissa. Parhaillaan Australiassa esiintyvät miekkoset ovat nyt aiheuttaneet hämminkiä joogatunnilla, jossa Duudsonien Jukka Hildén nähtiin täysin alastomana.

Fanit äänestivät MMA-ottelija Robert Burneikan ja Duudson-Jukan kilpailemaan kansainvälisen peliyhtiön Haasta Duudsonit -kampanjassa siitä kumpi pystyy joogaamaan vähäisimmissä vaatteissa joogatunnilla. Lukuisista viuhahduksista tunnettulla Jukalla meni vain hetki, kun mies oli tyylilleen uskollisena alastomana. Tempauksen jälkeen haastekisan tilanne on 3-3.

Robert ”Hardkorowy Koksu” Burneika on kehonrakennukseen ja fitness-urheiluun keskittyneen IFBB-järjestön ammattilainen sekä vapaaotteluun keskittyneen MMA-lajin tähti. Pari viikkoa sitten Burneika kuvattiin iskemässä Duudson-Jukkaa nyrkillä päähän. Onneksi hanskat kädessä.

Kuva: YouTube