Historian noloin vankilapako päättyi karusti – vankila julkaisi rajut kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vankilapakoja tehdään yhä edelleen runsaasti myös Suomessa, mutta suurin osa karkureista jää nopeasti kiinni. Nyt Brasiliassa erään vangin pakoyritys on päättynyt harvinaisen nololla tavalla, vaikka miehen suunnitelma oli varsin toimiva.

Kaksi samassa sellissä asunutta vankia oli hakannut paksuun betoniseinään reikää käyttämällä apuanaan muun muassa lampunvarjostinta. Reiän ollessa miesten itsensä mielestä tarpeeksi suuri ryhtyivät he kampeamaan itseään siitä ulos. Reikä oli kuitenkin edelleen liian pieni, jolloin toisena pakoon yrittänyt mies juuttui pahasti kiinni, eikä päässyt enää kumpaankaan suuntaan.

Ceresin vankilassa varkaudesta saamaansa tuomiota lusimassa ollut 28-vuotias mies oli lopulta itsekin tyytyväinen, kun vankilan vartijat tulivat hätiin ja saivat hänet lopulta irti seinästä. Irrottamiseksi tarvittiin kuitenkin myös palokunnan apua, ja mies sai useita haavoja ja mursi kylkiluunsa. Ensimmäisenä paennut vanki onnistui paossaan ja on edelleen vapaana.