Jessica kurvikkaana miestenlehden kannessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Jessica Chastain tuli tunnetuksi suurelle yleisölle roolistaan Terrence Malickin ohjaamassa The Tree of Life -elokuvassa, jossa neito näytteli Brad Pittin vaimoa.

Nyt kurvikas punapää on ikuistettu GQ-lehden kanteen, jossa hänet nähdään leopardiprinttisessä alusasussa. Huomio kääntyykin kuvassa kuulasihoisen Jessican muhkeaan rintavarustukseen, joka pääsee otoksessa oikeuksiinsa. Hänet nähdään lehden sisäsivuilla myös alastomana.

Amerikkalainen Jessica Chastain on näyttelijätär, jonka ura alkoi vuonna 2004. Hänet on nähty urallaan jo useissa elokuvissa, ja uran käännekohta oli upea rooli Piiat-elokuvassa. Siitä hän sai useita palkintoja ja Oscar-ehdokkuuden. Elokuvakriitikot nimesivät hänet Vuoden 2011 tulokkaaksi. Vuonna 2012 Jessican uskotaan nousevan kansainväliseksi tähdeksi.