Grrrr, näin seksikkäänä Huippumalli haussa -kaunotar treenaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -televisiosarjan vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry päivittää aika ajoin Twitter-blogiaan seksikkäillä otoksilla, joissa hän poseeraa mitä erilaisimmissa asuissa.

Nyt 29-vuotias neitokainen julkaisi jälleen Twitter-blogissaan kuumia treeniotoksia, joissa hänet nähdään kireät jumppavaatteet yllään. Meikitön Adrianne ei turhia ujostele, vaan esittelee kuvissa muun muassa litteää vatsaansa ja muotojaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne elää avoimesti biseksuaalina. Hän oli naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa viiden vuoden ajan.