Miesfanit esittelevät sukuelimiään popkaunottarelle – yllättävä reaktio

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Die Young -hittibiisin hiljattain julkaissut poptähti Kesha tunnetaan musiikkiuransa lisäksi rohkeana puhujana, sillä neitokainen ei kainostele keskusteluja seksiaiheista. Laulajalla on myös hyvin avoin suhde faneihinsa, sillä hän teetti äskettäin esimerkiksi rintaliivit ihailijoidensa hampaista.

Nyt 25-vuotias Kesha paljasti suunnittelevansa kuvakirjan julkaisemista. Poptähti on ikuistanut kahden viime vuoden aikana lukuisia otoksia yli-innokkaista faneistaan. Keshan mukaan kuvasarjassa nähdään muun muassa otoksia, joissa hänen miesfaninsa esittelevät sukuelimiään kameralle.

– Jos miesfani tulee bussiini, käsken häntä pudottamaan housunsa. Sitten otan hänen peniksestään kuvan, Kesha kertoi Rolling Stone -lehdelle.

Rohkeita peniskuvia ei kuitenkaan tulla näkemään Keshan kuvakirjassa, sillä hänen lakitiiminsä pelkää kuvissa esiintyvien miesten haastavan poptähden oikeuteen. Kesha epäileekin, että peniskuvien julkaiseminen ilman miesten lupaa olisi laitonta.

Kesha sai vuonna 2005 levytyssopimuksen, mutta hänen läpimurtonsa tapahtui vasta vuosia myöhemmin. Poptähden Animal-debyyttialbumi nousi hittilistojen kärkeen. Neitokaisen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ykköshitit Tik Tok ja We R Who We R sekä Blow. Hän julkaisi marraskuussa Warrior-albumin, jota on työstänyt muun muassa ruotsalainen hittituottaja Max Martin sekä The Black Eyed Peas -tähti Will.i.am.