Bieberin järkyttävä murhasuunnitelma: ”Kastraatio ja kivekset talteen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen supertähti Justin Bieber joutui aiemmin tällä viikolla otsikoihin, kun eräiden murhaajien uutisoitiin suunnitelleen teinilaulajan julmaa murhaa. New Mexicon osavaltiossa tuomiotaan istuva rikollinen Dana Martin oli suunnitellut avustajiensa kanssa murhaavansa Bieberin marraskuussa.

Murhaaja ja raiskaaja Dana Martin on fanaattinen Justin Bieber -fani. Vankilassa viruva rikollinen on muun muassa tatuoinut jalkaansa teini-idolia muistuttavan tatuoinnin. Martin lähetteli myös vankilasta lukuisia kirjeitä julkkisihastukselleen. Murhaaja joutui kuitenkin taannoin raivon valtaan, kun hän tajusi, ettei Bieber tule koskaan vastaamaan hänen kirjeisiinsä.

Dana Martin alkoi suunnitella avustajansa Mark Staaken ja tämän sukulaispojan Tanner Ruanen kanssa supertähden murhaa. He suunnittelivat kidnappaavansa Bieberin marraskuussa, kun laulajalla oli keikka Madion Square Gardenissa. Rikolliset halusivat tehdä teinitähdelle kastraation puutarhasaksilla. Dana Martinin tiedetään asettaneen muun muassa 2.500 dollarin, eli 1.900 euron, toimituspalkkion Bieberin kiveksistä.

Poliisien tutkimuksessa selvisi, että rikolliset olivat ostaneet suuret Fiskars-puutarhasakset kivesleikkuuta varten. Kastraation jälkeen murhasuunnitelma olisi viety päätökseen kuristamalla Bieber kuoliaaksi kravatilla. Rikoskolmikon kerrotaan suunnitelleen myös kanadalaistähden turvamiehen ja kahden muun henkilön kidnappausta.

The Sun -sivuston mukaan vankilassa istuvan Dana Martinin murhasuunnitelma meni kuitenkin pieleen, kun poliisi sai Mark Staaken ja Tanner Ruanen kiinni Vermontissa. Rikoskolmikon tiedetään ilmaisseen pettymyksensä, koska heidän julma murhasuunnitelmansa epäonnistui. Justin Bieber ei ole vielä kommentoinut järkyttävää tapausta.