Candice Swanepoel ihastutti rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet mallimaailman kuuluisimmista kaunottarista työskentelevät jossain vaiheessa uraansa Victoria’s Secret -alusvaatemerkille. Myös hurmaava Candice Swanepoel esiintyy jatkuvasti kyseisen brändin muotinäytöksissä ja mallikuvissa.

Nyt 24-vuotias Candice on ikuistettu turkooseissa ja monivärisissä bikiniasuissa Saint Bartsin saarella Karibialla. Victoria’s Secret merkille poseerannut kurvikas mallineitokainen ei kameraa ujostellut, vaan esitteli kuvaajalle estottomasti vartaloaan.

Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.