Movember oli pientä Decembeaveriin verrattuna – parodialla yllättävä seuraus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miesten Movember tuli ja meni, mutta nyt on vuorossa naisten Decembeaver. Tuhannet suomalaisetkin miehet osallistuivat marraskuussa kansainväliseen Movember-tempaukseen, jossa miljoonat miehet kasvattivat viiksiä koko kuukauden ajan hyväntekeväisyyden nimissä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt myös naiset ovat kantamassa kortensa kekoon, mutta hieman eri tavalla kuin miehet. Netissä leviävällä parodiavideolla nimittäin kerrotaan kuinka naiset ovat kehittäneet oman Decembeaver-tempauksensa, jossa he jättävät alapään intiimialueidensa karvoituksen ajamatta ja vahaamatta koko joulukuun ajaksi. Tarkoituksena on kerätä varoja American Cancer Society -järjestölle.

Sarah Cooperin käsikirjoittaman ja ohjaaman videon alkuperäinen tarkoitus oli siis silkka parodia, mutta hieman yllättäen hassuttelusta on koitunut kuitenkin myös todellista hyötyä. Video on saanut ihmiset lahjoittamaan rahaa American Cancer Society -järjestön verkkosivuilla ja siten video on aidosti edesauttanut järjestön varainhankintaa. Samalla myös tietoisuus järjestöstä on kasvanut.