Näin hassusti voi käydä lasten joulujuhlassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kouluissa vietetään ennen vuoden loppua joulujuhla, jossa koululaiset esimerkiksi esittävät vanhemmilleen ja muille opiskelijatovereilleen näytelmän koulun juhlasalissa. Nyt arkistojen kätköistä on löytynyt eräiden lapsien hulvaton jouluesitys.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Vuonna 2006 YouTube-palveluun ladattu video on nyt noussut uudelleen otsikoihin. Videolla nähdään joukko lapsia, jotka seisovat siististi pukeutuneina koulun esiintymislavalla. Lapset pitelevät käsissään valkoisia papereita, joihin on kirjoittu numeroita. Taustalla soi hauska lastenlaulu.

Nettivideolla nähdään, kuinka numerolappua pitävä tumma poika suivaantuu vierustoverilleen. Vieressä seisova poika nimittäin nostaa lappunsa laulun väärässä kohdassa. Kavereitaan ohjaava punapaitainen pikkupoika muun muassa nostaa kädet kasvoihinsa pettymyksen vuoksi.