Tyttökuoron uskomaton biisihinta – single maksaa 3 800 euroa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nykyään musiikkia voi kuunnella ja ladata todella helposti internetistä. Ennen vanhaan fanit saattoivat jonottaa päiväkausia levykauppojen edustalla odottamassa artisti-idolinsa uuden musiikin julkaisua. Nyt eräs tyttökuoro on noussut otsikoihin kappaleensa hinnoittelun takia.

Vähemmän tunnettu Gaggle-niminen tyttökuoro nimittäin vaatii uudesta singlestään peräti 3.000 punnan, eli 3.800 euron, maksun. Naisten mukaan nykyään singlet ovat täysin arvottomia niiden halvan hinnan takia. 22 laulajasta koostuvan naiskuoron kallis kappale on nimeltään The Power of Money.

– Mitä raha merkitsee ihmisille? Miten jonkun asian arvon voi mitata? Kappaleemme on arvokas ja erityinen. Nykyään singlet ovat arvottomia. Se v**uttaa meitä, Gaggle-yhtye kertoi Female First sivuston mukaan.