Chris Prattin muodonmuutos järkytti: Lihaskimpusta pullapojaksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen elokuvatähti Chris Pratt on naimisissa komedienne Anna Farisin kanssa. Moneyball ja Take Me Home Tonight -elokuvissa näytelleen miehen kerrotiin antaneen äskettäin vaimolleen lahjaksi aseen syntymäpäivälahjaksi.

Miestähti treenasi itsensä hurjaan kuntoon Zero Dark Thirty -elokuvaa varten. Chris esitti kyseisessä toimintatrillerissä laivaston erikoisjoukkojen sotilasta, joka yrittää vangita rikollisjohtaja Osama bin Ladenia syyskuun 11. päivän terrori-iskujen jälkeen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kyseisen roolityön jälkeen syömisestä pitävä miekkonen siirtyi kuvaamaan The Delivery Man -indiekomediaa, jota varten hän lihotti itseään lähes 30 kiloa. 33-vuotias mies esitteli Conan-keskusteluohjelmassa muodonmuutoksen tulokset.

– Minulla oli kuusi kuukautta aikaa ja sain itseni todella hyvään kuntoon. Sitten lihotin itseäni seuraavaa roolia varten. Minun piti näytellä lihavaa ja onnetonta hahmoa, kertoi Chris Pratt ohjelmassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Chris Prattin näyttelijäura on täynnä lihomisia ja laihtumisia. Hän esimerkiksi laihdutti ja treenasi itsensä huippukuntoon Brad Pittin tähdittämää Moneyball-elokuvaa varten, koska esitti siinä urheilijaa. Tähti kertoo olevansa koukussa jojo-laihduttamiseen, koska kehon muokkaaminen saa hänet tuntemaan olonsa jumalaksi.